Formulier voor herroeping

Ter informatie vooraf:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 kalenderdagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product zonder houdbaarheidsdatum met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan PastFutureTimes geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u via onderstaand online of download formulier contact met PastFutureTimes opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 kalenderdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

PastFutureTimes CV sluit uw recht op herroeping, retourneren en ruilen uit

  1. voor producten met houdbaarheidsdatum:
    deze producten die u via Pastfuturetimes.com koopt hebben een beperkte houdbaarheid en zijn verzegeld. Om hygiënische redenen en de hiermee verbonden gezondheidsrisico’s kan uw aankoop na het (deels) verbreken van de verzegeling niet herroepen worden. Ook kunnen de producten dan niet geretourneerd of geruild worden,
  2. voor producten die door ons in uw opdracht en/of overeenkomstig uw specificaties zijn gemaakt. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien PastFutureTimes dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
Ik deel/wij delen u hierbij mede dat ik/wij de overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten/levering van de volgende diensten herroep/herroepen:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Datum bestelling*
Datum ontvangst*
Adres*
Datum herroeping*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download het formulier voor herroeping
Winkelwagen
Scroll naar boven
Share
Share
Tweet
WhatsApp
Email